Mercedes не успя да скрие новата S-Klasse

Mercedes се готви да обнови своята топ лимузина S-Кlasse и изглежда, че е налице значително визуално подобрение, разкриват кадри на AutoExpress. В момента S-Klasse е в своето седмо поколение и се предлага на пазара от 2020 г. насам. Тя предлага различни варианти на двигатели, включително бензинови, дизелови и хибридни.

Най-забележимата промяна вероятно ще бъде новата, много по-голяма радиаторна решетка, която доминира в предната част на автомобила. Тя е разположена между изцяло преработени фарове. Въпреки че камуфлажът скрива някои детайли, фаровете изглежда имат триточкови светлинни елементи, подобно на наскоро актуализирания EQS. Това вероятно подсказва за най-новата технология на Mercedes за дигитални светлини.

Задната част на автомобила също получава актуализация, с нови задни светлини, вдъхновени от последната Е-Klasse. Тези задни светлини също включват мотиви на трилъчеви звезди и се намират над изпъкналите завършващи елементи в долната част на бронята.

Докато тези външни промени са типични за освежаване в средата на жизнения цикъл, остава по-големият въпрос: колко ще модернизира Mercedes интериора и технологиите на задвижването? Ще трябва да изчакаме и да видим.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *