5 тактики, с които ще омаете мъжа завинаги

Психолозите са сигурни: изобщо не е необходимо да се обръщате към гадатели и екстрасенси, за да „омагьосате“ един мъж да се влюби във вас. Някои трикове и подходи работят не по-лошо от магическите любовни магии и тяхната ефективност е потвърдена от хиляди жени по света, пише jenata.blitz.bg.

Основният начин да създадете силна връзка с мъжа, когото харесвате, е т. нар. „закотвяне“. Това явление в психологията включва създаването на силни връзки, които ви помагат бързо да превключвате от едно настроение към друго. Така че малките неща ще накарат мъжа да мисли за вас и да се чувства щастлив във вашето присъствие.

Тактилно усещане

Психолозите вярват, че докосването може да създаде силна асоциация с щастието. Опитайте се да докоснете ръката, рамото или лицето на мъжа, когато той говори за щастливи моменти или споделя нещо важно с вас. Ако повторите това достатъчно пъти (според статистиката от 10 до 30), тогава в моменти на гняв или ярост ще бъде достатъчно да го докоснете отново, за да започне да мисли положително.

Миризма

Психолозите са сигурни, че именно ароматите влияят на възприятието ни за човек по-силно от думите и докосванията. С тяхна помощ можете да създадете силна връзка: използвайте едни и същи парфюми и ароматни масла по време на срещи или преди интимност. Човек може дори да не забележи миризмата, но мозъкът му, улавяйки тази миризма, ще предизвика спомени за вас и романтични преживявания.

Планирайте

Една на пръв поглед случайна фраза може да седи в главата на човек дълго време и да ви впише в плановете му за живота. Основното е, че те са свързани с нещо приятно. Например, научавате, че избраникът ви е любител на съвременното изкуство. Ако забележите, че след няколко месеца във вашия град ще има интересна изложба, му предложите да отидете на нея заедно. Мъжът автоматично ще иска да останете в живота му до тогава, дори ако сте били само на няколко срещи.

Възхищавайте се!

Всеки обича да бъде хвален, а мъжете имат особено нужда от подкрепа и комплименти, защото целият им живот е надпревара за успех. Станете човек, който забелязва всичките му победи, дори и малките. Хвалбите ви трябва задължително да бъдат искрени, тогава мъжът ще се стреми към вас, чувствайки, че е оценен и подкрепен.

Не контролирайте

Да, искате да се обвържете с даден мъж в дългосрочен план, но най-добрият начин да задържите мъжа е да спрете да го контролирате. Всеки цени свободата, така че спри да питаш къде е бил той и с кого. Чувствайки се спокоен и свободен, мъжът ще иска да посвети цялото си време на вас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *