42-годишен дупничанин прелъсти 13-годишна и животът му се превърна в ад

42-годишен дупничанин прелъсти 13-годишна и животът му се превърна в ад

Районен съд – Дупница призна 42-годишен дупничанин за виновен в това, че на 02.07.2019 г. в Дупница, без да е сключил граждански брак, е заживял съпружески с 13-годишната Р. М. Съдът го осъжда и му налага наказание „лишаване от свобода” 6 месеца условно с 3-годишен изпитателен срок, както и наказание „обществено порицание“, което да се изпълни чрез обявяване на присъдата на информационното табло в община Дупница, за срок от 1 месец.

Съдът призна подсъдимия Емил Т. за виновен и в това, че на неустановена дата, в периода от 02.07.2019 г. до 06.07.2019 г., в Дупница, се е съвкупил с Р. М., на 13 години, но това не е изнасилване. За това престъпление пък съдът му наложи 2 г. условно с 3-годишен изпитателен срок.

Определено е едно общо най-тежко наказание, а именно „лишаване от свобода” за срок от 2 години, изтърпяването на което се отлага за изпитателен срок от 3 години.

Присъединява към така определеното наказание и „обществено порицание“, което да се изпълни чрез обявяване на присъдата на информационното табло в община Дупница, за срок от 1 месец.

Присъдата може да се обжалва и протестира пред Окръжен съд – Кюстендил в 15-дневен срок.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *