4 зодии, които не можеш да накараш да спортуват

Има хора, които просто не обичат да спортуват, независимо от всички ползи, които спортът носи. Според астролозите те са от определени зодиакални знаци, пише tialoto.bg.

А ето и кои са 4-те зодии, които обикновено не са почитатели на спортните дейности, особено пък на тези с по-бързо темпо:

Телец

Телецът често притежава лежерна, спокойна, инертна и понякога дори ленива натура. Той обича по-скоро да прекарва свободното си време в почивка и/или в разговори с приятелите си, но не и да се поти в спортната зала. Ранното ставане също не е сред любимите неща на Телеца. Той мрази да бъде поставян под стрес, да бърза за някъде, да се притеснява и изнервя… Телецът е първият човек в зодиака, който би определил бягащата пътека във фитнеса за истинско мъчение. Телците мразят кардиото и често единствените физически натоварвания, на които са способни да се отдадат, са тези с по-леко темпо – йога, пилатес, разходки, плуване.

Везни

Везните обичат да изглеждат красиви и в добра форма, тъй като са доста суетни. Те обаче не си падат много-много по спортните дейности, а по-скоро обръщат по-голямо внимание на своите тоалет, прическа, грим… И все пак, в името на красотата, те биха се насилили да спортуват по-редовно, макар потта, която върви ръка за ръка с тренировките, никак да не им е приятна. Везните обикновено започват да спортуват по-редовно, само когато имат някаква много силна мотивация – влюбени са, искат да променят визията и/или живота си, фигурата е важна за професията им и т. н.

Рак

Нещата при Рака са много подобни на тези при Телеца. Раците обичат да се чувстват комфортно в обкръжението си и по-скоро да прекарват свободните си часове полегнали на дивана в хола си или на леглото в спалнята си, а не да се потят във фитнес залата и то в компанията на множество непознати хора. Ако разберете, че ваш познат от зодия Рак е започнал да спортува наистина сериозно, то той наистина е мобилизирал своята силна воля по някаква причина. Обикновено Раците мразят да напускат зоната си на комфорт, а и освен това не обичат да спортуват под зоркия поглед на треньор/инструктор, който ще им показва грешките им.

Риби

Непостоянството на Рибите по отношение на спорта не се дължи на липсата им на мотивация, а на невероятната им способност да забравят графика си. Рибите трудно могат да превърнат упражненията в част от рутината си, защото често си намират причини да пропуснат някоя и друга тренировка. В крайна сметка те постепенно се обезкуражават от мисията „идеално тяло“ и поставят този свой проект на заден план или пък за обозримото бъдеще. Освен това Рибите, подобно на Везните, не обичат да се мотаят с куп потни хора в една и съща зала. Спортът на открито им е доста по-приятен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *