300 нови дръвчета засадиха безплатно активисти в Гоце Делчев

По инициатива на Петър Хаджидиманов и с подкрепата на сдружение „Гора БГ“, които бяха осигурили безплатно посадъчния материал, беше залесена местността покрай единия от язовирите и детската площадка над град Гоце Делчев.

В зелената инициатива се включиха 50 ученици от 5 и 6 клас в Трето основно училище „Братя Миладинови“, град Гоце Делчев заедно със своите  родители и класни ръководители.

Акцията по засаждане на дръвчета бе подкрепена от народния представител Богдан Боцев, председателя на Общински съвет Гоце Делчев – Димитър Балтаджиев и Младежко  обединение в БСП – Гоце Делчев.

Само за един ден доброволците засадиха 300 броя дръвчета – акация, липа и дъб в местността покрай язовира и детската площадка над град Гоце Делчев.

„Благодаря от сърце за отличната работа на всички участници. Надявам се, с общи усилия, да съхраним постигнатото и да продължим заедно да облагородяваме средата, в която растат нашите деца. С грижа за бъдещото поколение!“, заяви Богдан Боцев.

„Надяваме се, с общи усилия, да съхраним постигнатото и да продължим заедно да облагородяваме средата, в която живеем“,  споделиха от Младежко обединение в  БСП – Гоце Делчев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Previous post Гърция разхлабва мерките, магазините на дребно отварят на 29 март
Next post Левче на ден за туристическа застраховка срещу COVID-19