300 нови дръвчета засадиха безплатно активисти в Гоце Делчев

По инициатива на Петър Хаджидиманов и с подкрепата на сдружение „Гора БГ“, които бяха осигурили безплатно посадъчния материал, беше залесена местността покрай единия от язовирите и детската площадка над град Гоце Делчев.

В зелената инициатива се включиха 50 ученици от 5 и 6 клас в Трето основно училище „Братя Миладинови“, град Гоце Делчев заедно със своите  родители и класни ръководители.

Акцията по засаждане на дръвчета бе подкрепена от народния представител Богдан Боцев, председателя на Общински съвет Гоце Делчев – Димитър Балтаджиев и Младежко  обединение в БСП – Гоце Делчев.

Само за един ден доброволците засадиха 300 броя дръвчета – акация, липа и дъб в местността покрай язовира и детската площадка над град Гоце Делчев.

„Благодаря от сърце за отличната работа на всички участници. Надявам се, с общи усилия, да съхраним постигнатото и да продължим заедно да облагородяваме средата, в която растат нашите деца. С грижа за бъдещото поколение!“, заяви Богдан Боцев.

„Надяваме се, с общи усилия, да съхраним постигнатото и да продължим заедно да облагородяваме средата, в която живеем“,  споделиха от Младежко обединение в  БСП – Гоце Делчев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *