3-те романтични зодии, които ще ви носят закуската в леглото

3-те романтични зодии, които ще ви носят закуската в леглото

Когато сме във връзка, все се нуждаем от повече романтика и не спираме да искаме жестове на внимание от партньора си. Тези 3 зодии ще ви глезят като кралски особи и ще ви носят закуската в леглото:

Рак

Раците обичат да глезят партньорите си най-много от всички зодиакални знаци. Дават всичко, за да ги направят щастливи. Когато са влюбени, са още по-всеотдайни. Затова искат да са сигурни, че сте хапнали от най-важното ястие за деня – закуската. Искат да знаете, че вие сте най-важният човек за тях. Понякога дори са прекалено грижовни. Не си играйте с тях, изживяват всичко тежко.

Козирог

Известни са с амбицията си. Когато се стигне до истински романс и силна любов, те ще докажат, че са най-добрите партньори, които някога сте имали. И най-важното – ще успеят да го покажат. Затова и ще се събудите с най-вкусната закуска до вас. Ненадминати са във всичко – включително и в кухнята. Но са и чувствителни и уязвими, може да разчитате на тях.

Риби

Ценят много сантименталните неща. Правят всичко възможно животът им да е като романтична комедия. Обичат романтичните жестове и изненади, затова за тях закуската в леглото е задължителна. И то не каква да е, а сладка като влюбването – палачинки, кроасани, гофрети, шоколад, сок, капучино. Нежни, мили и любвеобилни. Ще направят всичко, за да видят човека до тях усмихнат. Знаят, че такива жестове ще ви сближат и ще оцените колко са грижовни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *