3 сигурни знака, че мъжът е влюбен във вас

3 сигурни знака, че мъжът е влюбен във вас

Гложди ли ви съмнение? Вместо да гадаете на маргаритка, може да обърнете внимание на неговите действия.

Ако мъж ви уверява, че обича, това не означава нищо. Истината е, че за да постигнат целите си, много представители на по-силния пол могат да лъжат безобразно и да подвеждат. Ако искате да сте сигурни в чувствата му, по-добре е да анализирате действията му. Мъж, който наистина е влюбен, винаги се държи много по-различно от този, който не изпитва чувства към партньора си. Бъдете внимателни и ще сложите край на всички съмнения, пише Хепи Уоман.

Поведението на мъжа, когато сте болни

Един от най-ярките примери за проявлението на чувствата на влюбен мъж е поведението му в трудни моменти. Ако една жена се разболее, само влюбеният в нея мъж със сигурност ще ѝ купи лекарства без напомняне, ще поеме всички домакински задължения и постоянно ще я пита дали е по-добре. При това без значение дали говорим за обикновена настинка или най-за нещо по-сериозно.

Когато един мъж е влюбен, той винаги се тревожи за любимата си и е готов на много неща за нея. Затова и при най-малката опасност, която може да застраши жената, която обича, няма да се поколебае да предложи помощ. И ще ѝ бъде истинска подкрепа.

Поведението на мъжа, когато прави подаръци

Мъж, който наистина обича, никога не подарява стереотипни неща като цветя, козметика или бижута. Той дълго време ще избира подарък, за намери нещо, за което тя отдавна мечтае. И не си мислете, че това е трудно. Всеки мъж може да се досети какво иска една скъпа на сърцето ме жена, само като наблюдава поведението ѝ в магазина. Жената вероятно дори елегантно ще намекне какво иска. Но само мъж, който истински обича, ще забележи тези намеци.

Постоянни изненади

По правило мъжете спират да канят партньорката си някъде и ѝ правят подаръци без повод, когато нещата се задълбочат. Но истински влюбеният мъж продължава да угажда на жена си дори след години съвместен живот. Например, той я кани на разходка след работа или ѝ носи цветя без повод.

Мъж, който не е влюбен в жена си, няма да си прави труд и да се стреми постоянно да ѝ угажда. Така че, ако той не се нуждае от причина да ви изненада, той ви обича, не се колебайте нито за миг.

Психолозите обобщават – не трябва да се ръководите от това, което мъжът ви казва. Той може да ви излъже за чувствата си, за да се възползва от вас. Или, напротив, да мълчи за това, което изпитва, поради неудобство или просто защото не е емоционален като характер.

Винаги следете поведението на любимия, ако наистина искате да разберете как се отнася към вас. Ако ви обича, той никога няма да те изостави в трудни моменти, няма да ви предаде, няма да се промени, няма да отложи среща с вас заради за събирания с приятели.

И когато вече се уверите в чувствата на вашия мъж, опитайте се да ги оправдаете и да му покажете, че той не ви е избрал напразно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *