3 момчета нападнаха посред бял ден сина на македонски хлебар

Синът на македонски хлебар с бизнес в Сандански е нападнат и бит на метри от кооперативния пазар в курортния град. Инцидентът е станал малко преди 15.00 ч. вчера. Свидетели подали сигнал на тел. 112 и за броени минути на място са пристигнали служители на полицията в Сандански. На мястото пристигнаха и родителите на битото момче, хлебарите Горан и Мария, дежурните полицаи разпитваха сина им Бранимир какво се е случило.

Свидетели разказаха, че момчето е вървяло по улицата, когато до него е спрял лек автомобил и от него са излезли три момчета и започнали да го налагат. Веднага подали сигнал и полицаите пристигнали на мястото. „Ако не бяхме реагирали навреме, сигурно момчето щеше да пострада по-сериозно”, каза Стефка, която е търговка на зеленчуци на пазара. „Разбрахме, че и някакъв човек е нападнат на бул. “Свобода” в полунощ”, допълни тя.

Майката на битото момче каза, че й се обадили по телефона, че синът й е бит, и тя веднага тръгнала за мястото на инцидента. „Работила съм до късно, събудиха ме по телефона. Хукнах по къс ръкав, въпреки че времето в Сандански застудя след падналия дъжд”.

Бащата бе на метри от полицейския патрул, където разпитваха сина му. В процес на установяване е каква е причината за нападението.

Семейството има два обекта в Сандански, те са наели помещение в бившия Хлебозавод, където произвеждат хляб, и търговски обект за бързи закуски на бул. „Свобода”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *