100 кила в очакване на най-хубавото нещо на света

100 кила отдавна вече не е лошо момче и пръст в това има любимата му, която обаче рапърът ревностно крие. Знаем, че двамата се радват на хармонична любов, но след като се появиха снимки на половинката му с наедряло коремче, всички се питат дали Явор няма да става татко?

Жената, която успя да промени мургавият хулиган на родния рап се казва Олга Пейчева и е родом от Добрич. Двамата живеят на семейни начала от доста време, но все още нямат брак. Това обаче очевидно не им пречи да създадат дете, което явно е на път да се появи на бял свят до няколко месеца, ако съдим по този пост на Явор Янакиев, както е истинското име на варненския шоумен.

Че Олга е бременна се появиха съмнения преди месец, когато се заговори за годеж и дори възможна сватба между двамата влюбени, но сега съмненията за потенциалното положение на добричлийката се засилват.

Близки на двойката обаче се съмняват, че Килата и неговата любима са направили белята защото потенциалната майка не се е отказала от стария си порок – цигарите.

Припомнете си, че още в началото на връзката им тя съумя да убеди Килата да стане веган, след като вече го бе вразумила да спре с шумните купони, наркотиците и алкохола.

Тогава „Килата майка“, старателно пазеше в тайна самоличността й, но през 2019 се престраши да я покаже публично. За нея се знае, че преди е работила като секретарка на разжалвания депутат Живко Мартинов-Суджука.

Папараци неведнъж са засичали двойката, когато шармантната дама придружава музиканта по дискотеки и събития, но името и произхода й оставаха загадка.

Приятелки на Олга разказали пред репортер на lifeonline.bg, че тя гордо се хвалела с годежен пръстен, който получила от влюбения рапър, и тръпнела в очакване той да насрочи дата за сватбата, но това все не се случвало.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *