Яна Титова и Алек Алексиев обзавеждат нов дом

Звездното семейство на Александър Алексиев и Яна Титова се сдоби с нов дом в столицата. Двойката е заменила уютното си жилище с по-просторно заради децата. Един от минусите този път е липсата на асансьор. По-рано те живееха на втори етаж от малка кооперация, като дори тогава актьорът негодувал и не искал да върви пеш. Сега обаче катери цели пет етажа. „Бях подготвена за жестоки драми и разправии“, признава звездата от „Стъпки в пясъка“, когато избира мястото.

Петте етажа определено не са любимата промяна на Алексиев. Жена му го приема като тренировка – за това не се оплаква. Багажът им още е в кашони и пликове – тъй като Яна иска да подреди всичко старателно, без да се налага да коригира впоследствие. „Всичко ми е в кашони. Въобще не ме натоварва. От всичките проекти това е единственият, който искам – да си подреждам къщата, да си разопаковам…“, казва тя по-рано в ефир.

За да компенсират недостатъците, те решават да създадат нетипичен интериорен дизайн. Една от нестандартните им идеи е – къща в къщата. Това представлява детската стая на Ая. Желание, което момиченцето им имало от много време и едва сега намерили подходящ момент да го реализират. Къщичката е дървена и се намира в една от стаите. Украсена е лично от Титова, има и собствено осветление, монтирано от екранния д-р Василев, както е познат артистът от лекарската сага „Откраднат живот“. Двамата имат още една дъщеричка – Хана.

Междувременно Яна се подготвя за снимки – през август предстои да стартира работата по втория й пълнометражен филм. Към момента единственото известно е, че 17 ще бъдат снимачните дни, а действието в лентата се развива в рамките на 17 часа, сцените ще са по-дълги, но това актрисата отчита по-скоро като плюс. Харесала е и актьорите, които ще се превъплътят в главни роли. Част от тях ще са между 16 – 17-годишни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *