Чичо Венци: Всички фенове са платени, само на „Славия“ не

Чичо Венци: Всички фенове са платени, само на „Славия“ не

Собственикът на „Славия“ Венцеслав Стефанов се изказа крайно критично срещу фенството в България. Според него всички организирани привърженици на големите отбори са платени, а изключението са тези на „Славия“.

“Сигурно съм малоумен, започна тирадата си Стефанов пред Sportal.bg. – От пролетта няма да е така, надали вече ще има платени фенове. На 100% само феновете на „Славия“ не са платени. Били малко?! Много са и обичат „Славия“. Тези, големите – ето пари да направите фенклубове, да направите скандал на България – Англия. Не му изнасяше на Бойко Борисов, защото феновете на „Левски“ му бяха в услуга.

За мен футболният фен мога да го уважавам, да му свалям шапка, ако идва да подкрепя клуба си безрезервно, истински. Ако подкрепя срещу пари… Ако дойде МВР, ще видите, че от 10 фена 7 са взимали пари срещу еди-какво си. Но когато чупиш, хвърляш… Нямах шанс през тези 21 години да видя ред пред и на стадионите, да си вземеш детето и да гледаш мач. Дали ще биеш или паднеш – няма значение. Да си спокоен. Не се взимат мерки срещу хулиганите, които израждат спорта”, заключи Стефанов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *