Хората в Симитли с кауза да помогнат на останало без дом семейство след пожар

Община Симитли отново е пример за обединение и съпричастност, когато трябва да се подаде ръка на човек в нужда. Този път общата кауза на жителите е да помогнат на свои съграждани, които останаха без покрив.

Преди броени дни семейството на Методи Циронков от Симитли остана без дом след възникнал голям пожар, който напълно унищожава покрива, втория етаж и цялата покъщнина. Кметът на община Симитли Апостол Апостолов инициира дарителска кампания в подкрепа на семейството.

Сумата, необходима за ремонта, е непосилна за съпрузите, затова призивът на градоначалника е местните хора да подадат ръка. Защото всеки в такъв труден момент заслужава подкрепа и приятелска помощ.

„Нека за пореден път докажем, че в община Симитли сме много и сме силни, защото сме заедно не само в хубавите, но и в лошите моменти“, призова кметът Апостолов.

Всеки, желаещ да се включи, може да дари средства на разкритата банкова сметка на Методи Стоянов Циронков: BG78FINV91501017717484, BIC FINVBGSF, както и в кутии за дарения поставени в административни сгради и търговски обекти на територията на община Симитли.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *