Хванаха мъжа, срязал гумите на 30 коли в Бобов дол! Сред потърпевшите и Борис Дали

Задържаха вандала, срязал гумите на 31 автомобила в Бобов дол. Нападението над колите станало в рамките на няколко часа в нощта срещу неделя, а сред потърпевшите е и поп-фолк изпълнителят Борис Дали. Изпълнителят намира автомобила си сериозно увреден.

„Две гуми на колата ми са спукани, на целия квартал са нарязани. Ставало е през годините, не е да кажем на 100 процента, че няма. Но се надявам да има последици, защото наистина много гадна, вандалска постъпка”, коментира Борис Дали пред Нова телевизия.

„Предполагам, че са младежи, които си нямат друга работа. Това е джипът на сина ми, той е с три спукани гуми, а по нашето също с една спукана гума – 4 гуми на два автомобила наши”, разказа друг потърпевш.

В града някои допускат, че гумите може да са били спукани в името на това да се създаде повече работа за местните сервизи.

Гумите са пукани наред. Извършителят е използвал нож и не е подбирал. Посегнал е както на скъпи возила, така и на евтини. Общата стойност на нанесените щети вероятно е за няколко хиляди лева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *