Новините

Фолк певица съобщи, че се завръща на сцената след раждане

Поп фолк певицата Дебора обяви, че се завръща към музиката, след като последните 4 години посвети на сина си Самуил.

„Имам една песен, която имам от няколко години, тя е бърза, любовна и много хубава, планирала съм лятото да се завърна с нея и се надявам да е много ударно“ – споделя тя пред “Телеграф“.

Певицата вече работи по своя нов проект и няма търпение да го представи на феновете си. Музиката е бизнес и тя е готова да се завърне в него с пълна сила. Плановете ѝ са да пусне новия си сингъл пред лятото.

Преди няколко години среща любовта в момент, когато кариерата ѝ се намира в своя пик. Нови песни, ежедневни участия и целия медиен интерес тя захвърля с лекота, вярвайки в любовта.

„Буквално след участието ми в “Биг Брадър“ аз срещнах бащата на сина ми и започнах да пътувам, той живееше тогава в Германия. Имаше любов“, разказа изпълнителката.

Бебето не било планирано, но пък било много желано и посрещнато с любов. “Аз забременях и в първия момент бях стъписана, не очаквах, но пък впоследствие се замислих, че съм на 28 години и ми е време. Обожавам сина си и за него съм готова на всичко“ – сподели още певицата.

Майчинството я променя дотолкова, че тя е готова да загърби кариерата си в името на доброто на сина си.

„Последните 4 години се посветих на майчинството, занимавам се основно с детето, грижите за него са ми много приятни и оставих кариерата на заден план. Тази година съм решила обаче да направя завръщане, много ми се иска. Много ми липсват песните, клиповете, срещата с феновете, цялата тази еуфория, която има в тази работа. Последните две песни, които пуснах, бяха след участието ми в “Биг Брадър“. Детето е прекрасна емоция, но определено ми липсва и тази от музиката“ – разказа звездата.

Дебора е разделена с бащата на сина си още от неговото раждане и споделя: „По време на бременността живеехме заедно в Германия. Когато бях в 7-ия месец, се случиха много негативни неща между нас, обиди, разправии, лъжи, все неща, с които аз не можех да живея занапред. Чаках да родя, но решението да се разделим го бях взела още тогава, просто беше въпрос на време. Сега аз живея с майка ми, която ми помага с детето, когато се наложи“.

Никога не си е представяла, че ще отглежда детето си сама: “Винаги съм искала детето ми да има баща и да расте в сплотено семейство, но друго стана, може и да е за добро.“

В момента двамата родители нямат никакви отношения. Изпълнителката завежда дело за права върху сина си, когато той е на 2 години, и го печели. Държавата определя на бащата издръжка.

„Издръжката е някаква минимална, но той дори и това не прави последните 5- 6 месеца“, споделя с горчивина певицата и добавя, че най-лошото е, когато неразбирателствата между тях се прехвърлят на малкия.

Все още вярва в любовта и се надява да срещне своята половинка: „Не знам какъв е този мой късмет, но аз срещам все някакви мъже, които не са много добре с главата. Определено мъжете се промениха, не можеш да разчиташ дори и за най- елементарното на тях“.

Не търси милионер, парите са важни, разбира се, смята, че половинката ѝ трябва да изкарва поне колкото нея, защото в противен случай и двамата няма да се чувстват добре.

„Много съм разочарована от мъжете. Кавалерите и джентълмените изчезнаха като динозаврите“ – казва тя.

„Мъжът трябва да може да се грижи за семейството си, да е кавалер, да е отговорен и да държи на думата си, да има отношение добро, да ме кара да съм важна, обичана и да усещам, че го е грижа за мен“ – споделя критериите си Дебора.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *