Фенове поправят Брад Пит, сбъркал името на Бакалова

Фенове от цял свят подпалиха социалната мрежа Туитър след церемонията по раздаването на наградите „Оскар“. В причина за това се превърна речта на Брад Пит, с която той представи актрисите в категорията за поддържаща роля.

Звездата от „Имало едно време в Холивуд“ представи всяка от тях с няколко изречения. И въпреки че благодарение на дублажа, българските зрители не са чули, той всъщност не успява да произнесе нетипичното за американските ширини име на Мария Бакалова. Така, той променя името й на „Бакалава“.

Холивудският ас действително сравни българката с Мерилин Монро. Това, което не успяхме да чуем обаче е разказът му, че самата Бакалова е голям почитател на актрисата.

„Брад Пит току-що уби името на Мария Бакалова“, „Брад Пит сбърка името на Мария Бакалова на живо по телевизията“ и „Лицето на Мария Бакалова: Това е Брад Пит. Но ми сбърка името. Но е Брад Пит“ гласят само част от коментарите на феновете в Туитър. Мнозина са останали очаровани от изчервяването на българката при споменаването й от страна на прочутия актьор. Той пък й предвеща светло бъдеще и я приветства с отворени обятия в Холивуд.

Припомняме, че в категорията в крайна сметка спечели Юн Юх-джунг от „Минари“. Тя влезе в историята като първата южнокорейка с „Оскар“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *