Фаталната Нели Чунчукова се сгоди на Босфора

Сватбени камбанки зазвучаха в ушите на актрисата Нели Чунчукова, известна с емблематичните си роли на фатална жена в “Откраднат живот” и любовницата Веска в “Пътят на честта”. Пазарджиклийката получила предложение за брак от приятеля си по време на пътуване до Истанбул. Романтичният годеник Димитър, който работи като IT специалист, я качил на корабче по Босфора. Паднал на колене, докато слънцето залязвало на фона на джамиите, а вълните се обагряли в червено. Приказната атмосфера се допълвала от подскачащ наоколо делфин.

„Голяма късметлийка съм с най-страхотното момче на света. Влюбих се в него от пръв поглед, разпознах истинско съкровище“, не крие щастието си актрисата, която постигна и куп професионални успехи по време на пандемията.

Късометражният филм на Нели „Нарисувай ме“ бе селектиран за 3 международни фестивала – „Lift-Off Film Festival“, „First-Time Filmmaker Sessions“ и „China International Film Festival“. „Завърших го точно преди да удари кризата с COVID-19 и да ни затворят. Светът тотално се обърка и побърка. Бях притеснена и стресирана. Но когато получих одобрението на другите, се почувствах невероятно. Всичко опира до вдъхновение, мотивация, смелост и здрава работа“, убедена е актрисата. Филмът й може да бъде открит в Youtube със заглавие Paint me.

В момента Нели, която не страда от липса на вдъхновение, подготвя пълнометражна лента, свързана с българските традиции и фолклор.

„Като всеки млад човек съм бърза, нетърпелива и искам всичко тук и сега. Но не всичко зависи от мен. Сегашното положение направи още по-трудна работата на хората на изкуството. Всеки се спасява както може. Но няма отказване. Проявяваш гъвкавост и продължаваш“, казва талантливата актриса.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *