Уникална рецепта на бразилски монах помага при рак

Уникална рецепта на бразилски монах помага при рак

Отец Романо Заго, францискан и учен от Бразилия, е роден през 1932 г. в Лажеадо, Бразилия. Той влиза в Францисканския орден през 1958 г., като преди това изучава философия и теология. Изучава чужди езици (латински, португалски, испански и френски) и през 1988 г. оглавява енорията на Ню Пусо в Сан Антонио. Тогава научава за невероятните лечебни свойства на Aloe Arborescens (Алое Вера) и употребата му за укрепване на имунната система.

Монахът сам се убедил в лечебните свойства на растението. Той започнал да го препоръчва на семейството и приятелите си. По-късно Заго бил изпратен в Ерусалим и Италия, където изследвал ефектите от алоето върху човешкото тяло, но срещал хора, които му разказали за известната рецепта за сок от цели листа Aloe arborescens, което в Бразилия е често срещано растение. Поради тази причина той решил да посвети живота си на изследване и проучване на Aloe arborescens, пише Блиц. Монахът написал две книги за бразилската рецепта и една, посветена на научния дебат за Aloe arborescens. Откритията му в крайна сметка стават световен хит, особено рецепта, която лекува рак.

Алое вера рецепта за лечение на рак

Има над 400 вида алое, но само няколко вида се използват за медицински цели (най-популярните са Aloe barbadensis Miller и Aloe arborescens). Няма почти здравословен проблем, на който алое вера да не се отразява благоприятно. Лечебните си свойства растението дължи на невероятния си състав. Тази билка съдържа витамини А, С и Е, които са мощни антиоксиданти. Тя е отличен източник на витамин В12 и фолиева киселина. Има ензими като алкална фосфатаза, липаза, целулаза и каталаза. Алоето вера е богат източник на калций, хром, мед, селен, магнезий, калий, калций и цинк, които са необходими за правилното функциониране на метаболизма.

Бразилският монах, отец Романо Заго е бащата на известна рецептата за рак, която е предадена от поколения в много семейства. Опитайте, ако имате нужда.

Какво ви е необходимо:

  • 35 г пресни листа от Aloe Arborescens (алое вера)
  • 6 супени лъжици дестилиран алкохол (уиски, бренди, ром)
  • 50 г мед

Със суха кърпа премахнете мръсотията от листата и бодлите от ръбовете. Нарежете на парчета листата и ги поставете в блендер, добавете мед и алкохол. Всичко това се разбива добре, докато се получи еднородна смес. Тази отвара не трябва да се вари или прецежда. Важно е листата да са много фино смлени. Изсипете сместа в тъмен стъклен съд и я съхранявайте в хладилника.

Инструкции за дозиране:

Взимайте една супена лъжица три пъти дневно 30 минути преди хранене. Важно е напълно да изконсумирате отварата. След като завършите лечението, консултирайте се с лекар. Подобрението трябва да бъде очевидно в резултатите ви.

Забележка: Използвайте алое вера, което е на най-малко 3 години!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *