Ум като бръснач! Тези зодии са надарени с изключителен интелект

Някои зодии са няколко крачки пред останалите по отношение на интелекта, при това доста забележимо.

„Те са истински гении. Отличават се с интелигентност и изобретателност“, смята астроложката Анна Андросова.

„Тези зодиаци имат пъргав ум и богато въображение. От ранно детство те проявяват любопитство към света около тях. Любимците на звездите могат да забележат и най-малките детайли и да си създадат цялостна картина на света“, обясни Анна Андросова.

Ето кои са трите най-умни зодии:

Водолей

Това е най-големият зодиакален гений. Въздушният знак е под егидата на Уран. Тази планета го е възнаградила със способността да вижда нови възможности във всяка ситуация.

„Водолеите имат независим характер и затова никога не следват тълпата. Те имат голям интелект, който им помага да успеят във всяко начинание“, поясни астроложката.

Сред известните гении, родени под знака на Водолея, са Галилео Галилей, А. П. Чехов, Моцарт, Боб Марли и Томас Едисон.

Скорпион

Този знак често крие своите интелектуални способности. Покровителството на Плутон възнагради Скорпиона с вътрешна сила и мощна интуиция.

„Освен това космическият му магнетизъм повишава нивото на емоционалната му интелигентност. Скорпионите са много проницателни и затова е почти невъзможно да ги заблудите“, предупреди астроложката Анна Андросова.

Сред известните Скорпиони в историята са Мария Кюри, Кристофър Колумб, Пабло Пикасо и Грейс Кели.

Близнаци

Хората, родени под тази зодия, са под „егидата“ на Меркурий, който е дарил Близнаците със силите на невероятен оратор и мислител.

„Близнаците са в състояние да обяснят сложни понятия с прости думи. Те ще могат да завладеят всяка научна област“, категорична е Анна Андросова.

Сред известните Близнаци са Артър Конан Дойл, Петър I и Джони Деп

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *