Умна и красива: Мария Силвестър се посвети на ново начинание

Умна и красива: Мария Силвестър се посвети на ново начинание

Мария Силвестър подготвя изненада за почитателите си. В момента актрисата и водеща не е на екран, защото предаването „Бригарда нов дом” не се излъчва, но пък тя има други творчески планове. Синеоката брюнетка съвсем скоро ще стартира своя авторска поредица в сайта за видеоклипове Ютюб. Тематиката ще бъде доста нетипична за нея – ще се говори за наука, за изобретения и за иновации в технологиите, пише HotArena.

Мария сподели, че ще интервюира различни учени, които ще разказват за постиженията си. Тя твърди, че хората на науката са не само интересни с професията си, но са и изключителни забавни. „Имат едно специфично черно чувство за хумор, което аз много харесвам”, разказва водещата.

Откакто не се изявява в ефир, Силвестър се е посветила на новия си проект и на сина си – 14-годишния Давид. По едно време загатна, че подготвя книга, ала засега такава не се е появила на пазара. Дългокраката брюнетка имаше намерение да пише за духовното, но явно се отказала от идеята.

Актрисата от известно време ходи на психотерапия и казва, че е много доволна от резултатите, които е постигнала. Тя твърди, че темата силно я увличa и чeтe прeдимнo тaкaвa литeрaтурa. Пoceщaвa и ceминaри, кoитo ѝ пoмaгaт дa ce уcъвършeнcтвa и дa oпoзнae вътрeшния cи cвят. „Нaпълнo нoв чoвeк cъм, oткaктo зaпoчнaх пcихoтeрaпия!”, кaтeгoричнa e Мария.

За първи път тя посетила психолог малко след развода си със Силвестър Силвестров. Водещата неведнъж е разказвала, че тогава преживяла големи трудности в личен план. След раздялата с бившия й съпруг тя останала на улицата с малко дете на ръце, с няколко лева в джоба и без покрив над главата. Тогава Мария започнала от нулата и едва си стъпила на краката. Наложило да се настани в дома на приятели, докато си намери ново жилище под наем.

Откакто се разведе, 44-годишната звезда не споделя много за личния си живот. Знаеше се, че поддръжка връзка с младока Михаил Пенев. Наскоро обаче се появиха слухове, че са разделени. Мария казва, че не робува на предразсъдъци, но пък признава, че голямата разлика във възрастта на партньорите понякога може да е решаваща. „Усеща се особено ако нямате сходни интереси, професии, визии за бъдещето. Как се справям? Ами, вземам решения. Някои от тях не се харесват. Но най-важното е да сте в хармония със себе си”, написа неотдавна водещата в социалната мрежа.

Тя е доволна, че е преминала с гордо вдигната глава през трудностите в миналото и те са останали зад гърба й. След развода бързо се намерили и нови ухажори, които да повдигнат самочувствието. Силвестър се хвали, че с напредването на възрастта все повече мъже проявявали интерес към нея. Напоследък тя полага много грижи за външния си вид и изглежда по-добре от всякога. Преди 2 години Мария качи много килограми заради инсулинова резистентност, но със стриктен режим без въглехидрати и с усилени тренировки успя да влезе в добра форма.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *