Уволненият шеф на „Кинтекс“ дава на съд Корнелия Нинова

На министъра на икономиката и индустрията ще се наложи да отговаря пред българския съд за всички изречени неистини за мен и „Кинтекс“ през последния месец и половина в процес по Наказателния кодекс. Това написа във фейсбук бившият шеф на оръжейната компания Александър Михайлов.

„На Корнелия Нинова й предстои да разбере смисъла на поговорката. „Можеш да излъжеш малко хора за много време, можеш да излъжеш много хора за малко време, но не можеш да излъжеш много хора за много време“. Истината е, че нейната атака срещу мен стана истински брутална, когато оповестих, че докато говори на електората си, че е против износа на българско оръжие за Украйна, с нейна санкция огромни количества отиват там през Централна Европа за военния конфликт.

Сигурно съм рекордьор, защото за 1 месец тя лично и подчинените й 3 пъти ме дадоха на Прокуратурата. Аз обаче нямам притеснения да говоря, защото всички факти и документи са на моя страна. Ще видим обаче как тя ще обясни пред съда всичко, което изговори в публичното пространство“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *