Търговец от Сандански губи апартамента си заради просрочване на кредит от 62 000 лв.

Търговец от Сандански губи етаж от къща за забавено изплащане на ипотечен кредит към банка. Апартаментът, обявен за публична продан, се намира в идеален център на града, собственост на Костадин Ивайлов.

Ипотекираното жилище се намира на ул. „Никола Вапцаров” в курортния град. К. Ивайлов е изтеглил от банката кредит в размер на 62 000 лева, чието плащане е просрочил в рамките на половин година. Публичната продан е насрочена за края на месец април. Апартаментът на търговеца е обявен за оглед, наддаването за него е с начална стъпка от 1000 лева от първоначална цена 62000 лева.

От началото на годината 29 са обявленията за публична продан на апартаменти, къщи, вили, земеделска земя на таблото във фоайето на Районен съд – Сандански. От четири години се продават два апартамента в жилищна кооперация в Сандански на ул. “Ч. Катранджиев”.

Цената в момента, на която е обявен единият апартамент, е в размер на 35 000 лева. Два апартамента са финализирани след успешна продажба през месец февруари. Продава се на публична продан имот в промишлената зона на Сандански, апартамент в сградата на Сандански мол и две къщи в с. Джигурово.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *