Топастроложката Алена: Пандемията свършва през лятото

„Обичайте се, дарявайте обич, казвайте благодаря, прости и прощавам“ – даде своя съвет за 2021 г. астроложката Алена. Според нея, ако отношения между млади и стари се изгладят, ще ни е по-лесно, иначе хората сами ще си навредят.

„Най-неприятната прогноза е, че има война между поколенията, които живеят в един дом. Млади и стари не могат да се сработят, защото имат различна визия как трябва да се пазим. Вирусът си кръжи, взе много да ни обича – не само в България, а по цялата планета“ – казва тя.

Въпреки това оптимистичната прогноза на астроложката е, че до края на лятото пандемията може да приключи. Важно е обаче да се овладее хаосът.

„От април до края на юни трябва да сме много предпазливи. Планетите вещаят хаос в отношенията и политическата обстановка. Имаме възможност да го блокираме и това да не ни се случи. Ако стане така, до края на лятото пандемията би трябвало да е приключила“ – дава оптимистичната си прогноза тя.

И уточнява, че всичко зависи от разума и отговорността на хората. Всъщност първата прогноза за край на пандемията на астроложката е била за август 2020 г. Това не се е случило заради отварянето на заведенията, неспазването на дистанцията и нарушаването на мерките не само в България, но и навсякъде по света. От астрологична гледна точна този период е бил благоприятен за овладяване на пандемията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *