Топастроложката Алена: Бум на сватби и бебета през 2022 г.

2022-ра ще е година под знака на Венера и „се очертава като врящ казан“. Това сподели топастроложката Светлана Тилкова-Алена. „2022-ра би трябвало да е година на любовта. Такава е като вибрации и като планета. В годината, която идва, ще врят и ще кипят страстите“, допълва тя.

Зодиакалните знаци, за които годината ще е успешна, са всички, които се влияят от ретроградния Меркурий. Алена обаче уточнява, че никоя зодия не е самостоятелна сама за себе си.

„Годината на Венера, за съжаление, ще се радва четири пъти на присъствието на Меркурий. Искрено се надявах той да е ретрограден само два пъти, но точно четири пъти той ще ни кара да се вглеждаме в себе си, да излизаме от кожата си и да влизаме обратно вътре. Дано, като влизаме, да сме по-добри и човечни“, споделя астроложката за влиянието на планетата. Според нея огнените знаци ще изразяват чувствата си много емоционално. Ако обаче попаднат на партньор Риби, Скорпион или Рак, мощните чувства ще бъдат загасени много бързо. Всички въздушни знаци пък могат да имат главоломен успех.

Алена е категорична, че ще има бум на сватби и бебета през новата година, но тя няма да е добра за отношенията между поколенията. „Преди да се притесним от очакващото ни през 2022 г., ще хвърля поглед към началото на века. Година на Венера с вибрация шест сме имали два пъти. Първата – 2004 г., е съставена от една двойка, две нули и една четворка, говорещи за хармония и между поколенията, въпреки трудностите и изискването за премълчаване.

Втората – 2013-а, когато властваха една нула, една двойка, една единица и една тройка, ни донесе разнообразие, чието съчетание между добро и зло не можа да блокира кризата, неподходящото общуване, негативните мисли, желанието на некадърните да властват и се облажват от държавния мед. Сегашната 2022 г. е носител на три двойки и една нула и това трикратно повторение не поражда позитив, напротив, формира негативи и трудности в битието. Всяка от трите двойки налага такт, търпение и подчинение до овчедушие, но преобразуващи се в инат и посичане с необмислени думи. В създадената криза опита за извинение по-често ще е разбран повратно. И в цялата тази напрегната атмосфера в личен, семеен и обществен план плутоновата нула разбива на пух и прах шанса за хармония между поколенията. Причината е, че тя е заградена от две двойки, в резултат на което настъпва противопоставяне и невъзможност за разбирателство.

Бащи ще застават срещу синовете си, майки – срещу дъщерите си, възрастните родители срещу техните наследници. Вместо хармония, на която е носител Венера, ни очаква криза на общуването на всички нива, често прикрити зад лицемерно миролюбива усмивка-гримаса“, казва астроложката.

Единственото изискване спрямо всички хора е да не се започва бизнес в периодите на ретроградния Меркурий, който в годината на Венера ни подлага на изпитание с привидно четири ретроградни периода на движение, но заради прехода и в предходните зодиакални знаци те са седем.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *