Тома Биков: ГЕРБ сме готови да бъдем в опозиция

„Повечето партии обявиха, че не искат да управляват с нас. Това ще доведе до дисбаланс и политическа нестабилност“, каза пред Радио Благоевград Тома Биков от ГЕРБ. „Ние сме длъжни в този момент да положим всички усилия да предложим кабинет в тази сложна ситуация, в която страната се намира. Ние сме готови да бъдем и в опозиция“, посочи Тома Биков.

„Ще държим да бъде изключително ясно и много точно показано, кой носи отговорността за управлението на страната от момента, в който не я носим ние“, каза още Тома Биков.

„Анти ГЕРБ и антифронт срещу каквото и да било се прави лесно, трудно се прави позитивиня дневен ред. Ясно е вече кой кого не харесва, кой какво няма да прави. Оттук нататък много ясно трябва да се знае какво ще правят всички тези политически сили, които са се обединили около Анти ГЕРБ риториката. Има неща, които нямат връзка с ГЕРБ.

След няколко дни изтичат част от икономическите мерки, трябва да се приемат нови, трябва да се вземат решения – дали да бъдат променении, дали да бъдат спрени, дали да бъдат продължени. В края на май месец спира друга част от икономическите и социални мерки, там също трябва да се вземат такива решения“, заяви Тома Биков.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *