Тодор Неделев с контраоферта за нов договор в „Ботев“

Тодор Неделев с контраоферта за нов договор в „Ботев“

Проблемът в преговорите между Тодор Неделев и „Ботев“ (Пд) за удължаване на договора му е в клуба. Това разкри агентът на звездата – Иван Чворович, който отрече писанията, че футболистът бави отговора си. Настоящият контракт на Неделев изтича в края на сезона и той може да си тръгне като свободен агент.

“Самата истина е, че ние получихме писмено предложение от шефовете на „Ботев“ за Тодор Неделев на 17 февруари. Още на следващия ден – 18.02., ние върнахме писмено предложение на клуба с контра оферта, както смятам, че е нормално при едни преговори, коментира Чворович. – До ден днешен обаче нямаме отговор от „Ботев“ (Пловдив).

Ние не искаме да насаждаме напрежение в клуба, нито пък е мястото през медиите да си говорим, но просто искаме да дадем яснота за Тошко и феновете да знаят цялата истината. Ако има един футболист, който е показал лоялност към даден клуб последните години в България, това е Тодор Неделев към „Ботев“. Аз като негов агент смятам, че е най-добре да се върне в чужбина, когато се възстанови и да докаже качествата си и зад граница. Най-важно е какво обаче иска Тошко. Той е щастлив в „Ботев“, допълни Чворович.

В момента халфът лекува тежка контузия, която го извади от игра до края на сезона.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *