Това са най-ревнивите знаци от зодиака

Това са най-ревнивите знаци от зодиака

Ако за някои ревността е потвърждение на любовта, за други това е причина за раздяла. Астролозите са категорични, че е възможно да се познае ревнивеца по знака на зодиака. Ето как звездите подреждат най-големите ревнивци сред зодиакалните знаци:

Управляващият елемент на Стрелеца е огънят. Той е отговорен за темперамента, раздразнителността и избухливия характер. Представителите на този знак могат да издържат дълго време, без да проявяват ревност, но кумулативният ефект рано или късно ще се почувства. Тогава, казват астролозите, партньорът на Стрелеца няма да иска да се покаже.

Когато Овенът ревнува, определено няма да го скрие. Ако представителят на знака има съмнения относно лоялността на партньора, той ще го бомбардира с упреци и обвинения. Но представителите на този знак са проницателни и бързо забравят обидите. След кавга по правило те съжаляват, че са казали твърде много.

Лъвовете са невероятно горди: ако хванат дори намек за изневярата на любим човек, няма да се примирят с това състояние на нещата. Важно е представителите на знака да усетят и чуят, че са единствените. За да успокои ревността на Лъва, партньорът трябва да използва дарбата си да убеждава, като говори много приятни думи и демонстрира искреност на чувствата си.

Дори и най-невинният комплимент към друг човек може да се разглежда от Скорпиона като предателство. Представителят на този знак е моногамен човек и той изисква същата отдаденост от партньора си. Скорпионът не обича любимия човек да прекарва времето си без него. Той може да демонстрира ревност към постижения и командировки.

Най-ревнивият знак на зодиакалния кръг, според астролозите, е Риби, пише actualno.com. В действителност, те са изключително емоционални и чувствителни, те са непредсказуеми, поради тази причина ревността може да възникне дори по най-неочакваните причини. Настроението на Рибите се променя много бързо, освен това, те често преувеличават и да са подозрителни. Ситуацията се влошава от факта, че те не са особено уверени в себе си и всяко отклонение на партньора от стандартното поведение може да се разглежда като изневяра. Всяка от зодиите има своя тъмна страна, но не всяка успява да я прикрие. Не викайте дявола и не карайте знаците да показват тъмните си страни, за да не останете неприятно изненадани.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *