Тита пя фалшиво в „Забраненото шоу на Рачков“

Тита пя фалшиво в „Забраненото шоу на Рачков“

В новия епизод „Забраненото шоу на Рачков“ водещият и всички гости разнищиха горещата тема „За и против силикона“. Зрителите видяха положителната и отрицателната страна на естетичната хирургия, представена с типичното за предаването чувство за хумор.

Естетичната хирургия имаше свой представител на сцената на предаването. На гости на Димитър Рачков бе пластичният хирург д-р Николай Георгиев, а водещият не пропусна да го замеси и в забавно предизвикателство. С лични откровения по темата за силикона се включиха още певиците Тита и Галена. Младата звезда, чиято кариера започна от “X Factor”- Тита, въвлече любимия водещ в нечуван музикален дует – този на Тита Търнър и Митко Рамацоти. Оказа се, че Рачков се справя по-добре от Тита, която изпя някои от високите тонове фалшиво. Галена се впусна в нетипична танцова надпревата заедно с Рачков под ръководството на Рафи Бохосян.

В четвъртото издание на „Забраненото шоу на Рачков“ поп-фолк легендата Милко Калайджиев се изправи пред въпроси, които никой никога не му е задавал. Той не се притесни от разкритите за него малко известни факти, като този, че в началото на кариерата си е пеел италиански песни. В края на участието си смело влезе в ролята на жури в новия проект „Милко търси талант“.

Следващата седмица темата ще бъде „Спорт“, а на сцената отново ще видим цяла палитра от звездни гости, свързани с българския спорт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *