Тираджии в САЩ отвличали жени за откуп

Двама шофьори на камиони в САЩ са били арестувани от агенти на Федералното бюро за разследване. Те са заподозряни в отвличане на жени и искане на откуп за тяхното освобождаване, съобщи Fox5.

Разследващите идентифицираха заподозрените като 25-годишния Брайън Съмърсън от Дилън, Южна Каролина и 35-годишния Пиер Уошингтон от Чикаго.

Агентите смятат, че Съмърсън често е използвал I-95 като основен път за намиране на жертви. Често пътувал от Ню Джърси до Маями, както и Чикаго и Канзас Сити.

Агентите са арестували Съмърсън в Дейтона Бийч, Флорида. Следователите смятат, че той се представял с името Вон, когато се срещал с потенциални жертви чрез социални медии и приложения за запознанства.

ФБР казва, че Уошингтон притежава автомобилна компания, наречена God Got Me LLC. Маршрутите на Вашингтон обаче не са известни.

Агентите уточниха още, че на устройствата и електронните акаунти на заподозрените има снимки, видеоклипове и текстови съобщения на допълнителни жени. Има притеснения, че може да има повече жертви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *