Тираджии в САЩ отвличали жени за откуп

Двама шофьори на камиони в САЩ са били арестувани от агенти на Федералното бюро за разследване. Те са заподозряни в отвличане на жени и искане на откуп за тяхното освобождаване, съобщи Fox5.

Разследващите идентифицираха заподозрените като 25-годишния Брайън Съмърсън от Дилън, Южна Каролина и 35-годишния Пиер Уошингтон от Чикаго.

Агентите смятат, че Съмърсън често е използвал I-95 като основен път за намиране на жертви. Често пътувал от Ню Джърси до Маями, както и Чикаго и Канзас Сити.

Агентите са арестували Съмърсън в Дейтона Бийч, Флорида. Следователите смятат, че той се представял с името Вон, когато се срещал с потенциални жертви чрез социални медии и приложения за запознанства.

ФБР казва, че Уошингтон притежава автомобилна компания, наречена God Got Me LLC. Маршрутите на Вашингтон обаче не са известни.

Агентите уточниха още, че на устройствата и електронните акаунти на заподозрените има снимки, видеоклипове и текстови съобщения на допълнителни жени. Има притеснения, че може да има повече жертви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Previous post Германия търси приемник на Ангела Меркел
Next post Принц Чарлз: Баща ми ще липсва много