Тези предмети унищожават жизнената енергия в дома

Човешката енергия е фина структура, която се нуждае от постоянно външно презареждане. Ако нещо действа разрушително на биополето ни, то не само ни лишава от жизнената ни енергия, но и от късмета ни.

Всеки човек е свързан с центъра на изобилието на Вселената чрез специални микровълни, които излъчват тялото и душата му. Ако човек има слаба енергия, връзката му с Вселената става все по-слаба и тя много трудно чува желанията му. Късметът посещава такива хора много по-рядко.

Недостигът на жизнена енергия се отразява лошо и на имунитета ни – емоционален и физически. Всеки човек се нуждае от емоционална защита, за да преживее съмненията и да се бори с негативите, които му пречат да постигне желанията си. Отслабващата аура прави човека склонен към депресия и апатия, умора и лошо настроение.

Третата опасност, която заплашва всеки, който позволи биополето му да отслабне, са лошите очи. Енергийният ви щит ще работи по-зле и е твърде вероятно да станете жертва на лоши очи. Хората със слабо биополе са силно податливи на проклятия или любовни магии.

Всеки, който иска да привлече благополучие в живота си, е добре да се отърве от източниците на опасност, които унищожават биополето му и създават негативи.

Стари вещи

Тук могат да бъдат отнесени всички стари мебели, обувки и дрехи, от които отдавна не се нуждаете, но сърце не ви дава да изхвърлите. Ако в дома си имате специално място за стари вещи, това изобщо не означава, че сте защитени.

Боклуците замърсяват цялата къща, а не просто малка част от жилищното пространство. Отрицателната енергия започва да циркулира в целия апартамент, унищожавайки положителното начало на всички обитатели. Колкото повече боклуци има в къщата ви, толкова по-често хората в нея ще се карат и разболяват.

Супени съдове и огледала

Не пазете счупени чаши и чинии. Това е много опасно, защото от тях ядете и пиете, т.е. попълвате жизнените си сили. Трябва да се храните с нова, чиста и приятна посуда.

Същото важи и за огледалата. Огледалото е място за акумулиране на енергия. Счупеното огледало работи по същия начин, както купчината стари боклуци, която сте складирали на балкона.

Чужди амулети и талисмани

Като цяло чуждите вещи са много опасни. Когато купувате или разменяте дрехи или украшения, е най-добре винаги да извършвате ритуал по пречистване от чуждата енергия.

Ако въпросната вещ е била талисман, най-добре е изобщо да не я приемате, защото може да се превърне в голяма опасност дори и да не я носите върху себе си.

Чужди снимки

Ако човекът на фотографията не живее с вас или не ви е приятен, такава снимка е в състояние да излъчва деструктивна енергия. Тук действа не толкова законът на биоенергията, колкото простата логика.

Ако един човек не ви харесва, той автоматично ще ви пречи да живеете нормално, напомняйки за себе си дори и от една проста снимка.

Вещи на покойник

Всяка една вещ, която е принадлежала на човек, който вече не е сред живите, няма място в дома ви. Тя разрушава благоприятната енергия и затова е най-добре бързо да се избавите от нея!

Увехнали цветя

Самата гледка на увехнали цветя е много потискаща и уродлива.

Букетите, които отдавна са изгубили нормалния си вид, носят лошо настроение, караници и лош късмет. Колкото по-дълго ги държите в дома си, толкова по-лошо ще става положението.

Вещи, които не ви харесват

Ако в апартамента си имате вещи, които ви дразнят, натъжават или карат да съжалявате, е добре да ги изхвърлите или да ги подарите на някой. Човешкият разум трябва да е свободен и ясен и не си заслужава да се затормозява с излишни неща

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *