Тези предмети в портмонето привличат парите и късмета

Тези предмети в портмонето привличат парите и късмета

Казват, че късметът обича подготвените. С достатъчно знания и старание може да накарате обстоятелствата да работят във ваша полза. Но и с правилните вълшебни предмети в портмонето си също ще привлечете успеха. Вижте какви неща задължително трябва да има в портмонето ви според източните вярвания, пише iwoman.bg.

Копче

Копчето в портмонето ще привлече нова любов в живота ви и ще държи далеч всички беди и завистници. Най-добре копчето да е синьо и с четири дупки. Но ако не можете да намерите точно такова, най-обикновено метално копче също ще ви свърши работа.

Четирилистна детелина

Едва ли е изненада за някого, че точно този символ присъства в нашия списък с предмети, носещи късмет. Четирилистната детелина е известен източник на благополучие, щастие и добри поличби. Тя е магнит за хубави събития и трябва да се съхранява близо до човек всеки ден.

Китайски монети

Тези талисмани привличат богатство и просперитет в живота на всеки, който ги има. Но за да работят, трябва наистина да вярвате в силата им. Ако сте скептични, монетите няма да ви служат вярно.

Дребна монета

Не става въпрос за каква да е, а за такава, която сте намерили на улицата. Тя ще ви носи късмет и не трябва да се подминава, хвърля или подарява. Носете късметчето със себе си за благополучие.

Босилек

Листото босилек ще привлече успехите в живота ви и ще ви гарантира щастие в любовта. Можете да държите листо в портфейла си под възглавницата за по-добър сън.

Рибени люспи

Рибените люспи, по-конкретно тези от шаран, ще ви носят късмет, добри печалби и увереност. Ще ви гарантират, че рано или късно нещата ще се наредят във ваша полза.

За да се радвате на още по-добри резултати, обърнете внимание и на следното:

  • Винаги разчиствайте портмонето си от ненужни бележки и хартийки. Дръжте го на подобаващо място и се отнасяйте към него с уважение. Не го хвърляйте на земята или в някой ъгъл.
  • Изберете цвета на портмонето си и според сферата, в която искате да имате най-силни успехи.
  • Червено портмоне се препоръчва на тези, които искат да са ненадминати в бизнеса и мечтаят за голямо богатство.
  • Портмоне в кафяв цвят ще ви е от полза, ако искате да харчите по-малко да сте по-сериозни в спестяването на пари.
  • Синьо портмоне може да ви е от помощ, ако искате да вземате по-бързо решения и да сключвате печеливши сделки.
  • Розовото портмоне ще донесе късмет на дамите, които искат да открият любовта в лицето на заможен господин.
  • Червеното портмоне ще е от помощ на тези, които са неуверени и искат да добият повече смелост и вяра в силите си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *