С какво заместват Кока-колата гимнастичките на Илиана Раева

Златните момичета на Илиана Раева са получили от своята треньорка безценни съвети за спорта, добрата физическа форма и израстването си като личности. Дори когато скъсат с гимнастиката, те продължават да са благодарни на Раева за насоките, които им помагат в ежедневието.

Християна Тодорова от ансамбъла ни по художествена гимнастика разказа интересни случки от кариерата и личния си живот в предаването „На кафе“.

Бронзовата медалистка от игрите в Рио призна, че след като е спряла с професионалния спорт е напълняла драстично, но в последно време организмът и се е „адаптирал“ към новият начин на живот.

От няколко месеца красивата Хриси е в топ форма, като е свалила над 13 килограма. „Златното момиче“ разказа и как е успявала да влиза в режим преди ключови състезания. Това се е случвало под строгия контрол на Илиана Раева.

„Г-жа Раева ме взе да живея при нея, за да може да ме контролира. Тогава свалих 10 килограма за 3 седмици. От една страна спазвах хранителен режим, но ключовото беше мотивацията. Всеки ден Госпожата ме качваше на пътеката и през това време ми четеше биографията на Мохамед Али“, споделя Християна.

Тя казва, че най-трудното през цялата и кариера е било това да се въздържа от консумацията на Кока-кола. Нейната добра приятелка и съотборничка Ренета Камберова всеки път след тренировка се „награждавала“ с газираната напитка, но тя била напълно забранена в менюто на Тодорова, пише „Хотнюз“.

„Треньорката ми каза: „Хриси, обещавам ти, че като свърши Олимпиадата, ще ти донеса две бутилки и ще си ги изпиеш с кеф“. Така и стана, точно преди подиума аз изпих две бутилки на екс и щях да припадна“, спомня си с усмивка гимнастичката, която от известно време си изявява като международен съдия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *