Съпругата и дъщерята на Уил Смит си падат по жени

Съпругата и дъщерята на Уил Смит си падат по жени

Съпругата на Уил Смит – актрисата Джейда Пинкет-Смит, и тяхната дъщеря Уилоу едновременно признаха за своето сексуално влечение към представителки на собствения пол в интервю за тв шоуто Red Table Talk.

Видеозаписът от разговора с тях е публикуван във Фейсбук. „Два пъти в живота си до безумие съм се влюбвала в жени. Но това беше много-много отдавна, когато бях на 20“, заявява 49-годишната днес Джейда Пинкет-Смит. Тя добавя, че често изпитва сексуално привличане към жени, но то не води и до романтична привързаност.

„В състояние съм да повярвам, че и ти можеш да се влюбиш в жена“, обръща се Джейда към дъщеря си. 20-годишната Уилоу Смит отбелязва, че досега не е имала подобни отношения с момичета. „Но определено знам, че това може да се случи. Защото по-рано съм изпитвала много силни чувства към жени“, споделя тя.

Миналата година певецът Аугусто Алсина обяви, че е имал дълга връзка с Джейда Пинкет-Смит, при това тя била одобрена от самия й съпруг Уил Смит, защото двойката имала отворени отношения. Разкрепостената съпруга по-късно потвърди информацията за техния роман, но отрече звездата от „Денят на независимостта“, „Аз съм легенда“ и „Отряд самоубийци“ да го е „благословил“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *