Сузанита се похвали с нова корекция

Провокативната Сузанита се подложи на поредното подобрение, което вече обаче едва ли изненадва толкова феновете ѝ, който свикнаха с манията ѝ да се тунингова безпричинно. Скандалната певица и дъщеря на Орхан Мурад вече се хвали с променена усмивка, защото има чисто нови зъби – ослепително бели, досущ като на ексфутболиста Благой Георгиев, пише Блиц.

18-годишната певица шокира по време на участие в столичен клуб в събота вечер. Нейните фенове веднага забелязаха абсолютно различната ѝ усмивка, дължаща се на новите фасети.

Тийнсензацията от дълго време мечтала да си сложи новото чене. За това тя събирала сумата старателно, преди да се подложи на интервенцията. Пловдивчанката никак не харесвала старите си зъби, които били леко криви и несъразмерни. Тя се доверила за процедурата с нови зъбни импланти на популярния дентален специалист доктор Евгений Миронов.

Преди години футболистът Благой Георгиев беше първият, който се появи с напълно променени зъби. Тогава той призна, че е дал 20 хиляди евро за процедурата в Русия. В момента у нас цената за пълна подмяна на усмивката е наполовина.

Освен с новата си усмивка Сузанита бе забелязана и с нов мъж до себе си. Тя хвърли в размисъл почитателите си дали отново не е влюбена. Младата изпълнителка сама показа снимка с момче на име Кристиан, с което си пият заедно питието. „Обожавам те“, споделя загадъчно тя. Близки до Сузи твърдят, че от доста време тя няма гадже и в момента не желае да се обвързва сериозно.

Младата Сузанита е явно пристрастена към тунинга. Още 14-годишна тя се пусна разголена и показваше средни пръсти в свой клип. След това започна постепенно да татуира цялото си тяло. Едва изчака да навърши пълнолетие, за да си сложи силиконови гърди в Турция. Изряза си носа. Оправи си скулите. Редовно си надува устните с хиалурон. От прохождащата в музиката тийнейджърка вече няма и спомен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *