Сузанита в депресия! Изтри „бременните“ снимки и спря да следва гаджето

Сузанита в депресия! Изтри „бременните“ снимки и спря да следва гаджето

Само преди няколко седмици Сузанита изглеждаше като най-щастливия човек на света. Тя обяви, че е бременна, а за мъжа до себе си заяви, че я е направил „човек“.

Днес обаче всичко това изглежда като един красив спомен, защото Сузанита е изтрила снимките от фотосесията си като бременна и е спряла да следва Марк Славов – мъжа, в когото доскоро се кълнеше.

В сторита в Instagram певицата говори за нещата от живота, за неговия смисъл, за щастието, за материалното, а посланията звучат меко казано тъжно. „Нали не си помислихте, че и ние „известните“ нямаме никакви чувства и не ни се случват лоши неща“, попита риторично тя.

В последвали сторита пък констатира, че животът понякога е несправедлив, а който ни обича, ще остане в него. Накрая се обърна и към феновете си, за да им каже, че те са единственото, което тя има.

„Живеем в измислен свят с празни приказки и обещания. Да се доказваме, но пред кого? Грозни фалшиви сцеви, загърбили сме всичко, което имаме. Правим се кой от кого е по-силен, кой води по-луксозен и хубав начин на живот“, пише още Сузанита.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.