Странно е, знам… Рапърът Наско Колев стана лекар

„Странно е, знам… Но вече официално може да ми викате и доктор Колев“ – така популярният рапър Атанас Колев, когото познаваме със сценичното му име Наско, съобщи на феновете си, че е взел дипломата си за висше образование. За това се похвали и със снимка в социалните мрежи, на която държи свидетелството си за завършено обучение в Медицинския университет във Варна.

„Задължиха ме да кача снимките, извинявайте“, пошегува се още той под кадъра, на който като дипломиран възпитаник е облечен с червена тога и абсолвентска черна шапка – официалните академични емблеми, които традиционно се свързват с успешното финализиране на образованието.

От своя страна почитателите му веднага започнаха да се надпреварват с поздравленията в коментарите. „Честито, докторе!“, написаха някои от тях. Не липсваха обаче и недоволни, които не скриха възмущението си от това човек на шоубизнеса да може едновременно да се занимава и с професия, от която могат да зависят човешки животи. „Щом Атанас Колев може да се дипломира, тогава и Луна Йорданова наистина може да стане президент“, гласяха някои от недоброжелателните изказвания на критиците му.

Дипломата му дойде след като тази година издаде дебютния си рап албум, а междувременно стажуваше в няколко варненски болници, сред които и „Света Марина“.

„Идеята ми е за специализация е гинекологията. Като бизнес идея ми се струва много печелившо, защото женската част от публиката и аз се разбираме – те ме харесват и аз ги харесвам, мисля, че ще има много часове, запазени занапред“, беше споделил преди време Наско.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *