Стойне: Треньорът на Пирин явно се е подразнил, че Царско село ги бие няколко пъти

Стойне: Треньорът на Пирин явно се е подразнил, че Царско село ги бие няколко пъти

След победата на Царско село над Пирин с 3:0 треньорът на благоевградчани – Радослав Митревски, заяви, че Царско село пречи на българския футбол. Президентът на „царете“ – Стойне Манолов, даде мнението си относно изказването.

„Момчетата се справят добре в последните мачове. Не мога да кажа, че не съм доволен. Срещу Пирин играхме добре и заслужено се поздравихме с трите точки. Само може да ни радват такива мачове“, заяви Манолов пред „Мач Телеграф“.

„Думите на Митревски ги отдавам на неговата младост. Явно се е подразнил от това, че на няколко пъти загуби от Царско село. Вероятно не му е приятно. Отдавам го на неговата младост и неопитност. Не е коректно така да се говори, много са отборите, които ползват чужденци. И ние имаме желание да играем с млади играчи и българи. Харесвам българския футбол и искам да се развива, но реалностите са такива.“

„Предстои ни много важен мач. Пътят за спасението минава през Враца. Най-малко не трябва да губим. Ако успеем да спечелим, ще бъде чудесно. Аз съм сигурен, че и за двата отбора това ще бъде мачът на годината. Както те, така и ние ще подходим сериозно. Дано други фактори не опорочат срещата“, завърши босът на „царете“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.