Стар илач на австрийски лекар с цвекло мори тумори за 42 дни

Рудолф Бройс е световноизвестен лекар от Австрия, който всъщност е посветил целия си живот на откриването на най-добрите природни средства за лечение на рак.

Той е автор на книгата „Рак, левкемия и други привидно неизлечими болести“. В книгата се посочва, че с неговия метод до 1980 г. са се излекували повече от 45 000 болни от рак и други сериозни заболявания, а терапията трае едва 42 дни.

За Бройс ракът е самостоятелно образувание вътре в тялото, което за своя растеж и развитие се нуждае от протеини, които се намират в твърдата храна, и в съответствие с това може да се унищожи с глад и въвеждане на сокове от биологично отглеждани зеленчуци. Тъй като соковете не съдържат протеини, тялото ще започне да ги взема от тумора, което в крайна сметка ще доведе до неговото разграждане.

Рудолф Бройс използва сок от кореноплодни зеленчуци. Терапията, която препоръчва, се състои от вода 30-50 мл, сок от цвекло, моркови, целина, репички и картофи. Освен това в зависимост от заболелите органи и тъкани се вземат 2 литра смес от чайове на ден и 20 мл бистра супа от лук. По време на лечението трябва да се изхвърли захарта, бялото брашно, месните продукти и консервираните храни.

Соковете трябва да бъдат приготвени само от биологично чисти продукти. Трябва да се има предвид, че с помощта на зеленчуци, които са замърсени с торове и пестициди, ще постигнем точно обратния ефект – вместо прочистване на организма и изцеление ще допринесем за неговото замърсяване и по-нататъшното развитие на болестта. Въпреки това, като се има предвид, че по време на лечението се губят до 15 кг от теглото, методът на Бройс не се препоръчва на деца, бременни жени, хора с много ниско телесно тегло и на пациенти, които са в краен стадий на проявите на злокачественото заболяване.

Ето какво точно ви трябва: цвекло 300 г, моркови 100 г, целина корен 100 г, черна ряпа 30 г. Съставките се изцеждат в сокоизстисквачка. Сокът се разделя на части и се пие между 3 и 5 пъти в деня.

Основното му оръжие е цвеклото, което е богато на много антиоксиданти, витамини С, В1, В2, В6, фолиева и пантотенова киселини, такива минерали като калий, фосфор, магнезий, калций, натрий, желязо, цинк. Счита се за един от най-полезните за здравето зеленчуци.

Червеният цвят на цвеклото се получава от пурпурните пигменти, наречени бетацианини. Многобройни научни изследвания всъщност потвърждават, че цвеклото е невероятно полезно при лечението на левкемия и рак. Първо: цвеклото е богато на бетаин, аминокиселина с ефективни противоракови свойства. Плюс това то има силни противовъзпалителни, антиоксидантни свойства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *