Според зодиака! Те са 3-те зодии с лоша енергия

Това са зодиите, които имат нужда да пречистят живота си от лошата енергия, която имат около себе си. Трябва да знаят, че е добре да осъзнаят откъде идва тя и да се справят със ситуацията.

ТЕЛЕЦ
Телците усещат, че напоследък нямат много енергия, постоянно се чувстват изморени, спи им се и сякаш имат нужда от голямо презареждане на силите, за да се почувстват отново щастливи и ведри. Лошата енергия в живота им идва от „близък“ до тях приятел, който само се преструва на много загрижен и мил, но всъщност много силно им завижда за всичко, което имат в живота си.

Особено завижда за нещата, случили се на Телците в последната година. Помислете кой ваш приятел напоследък не усещате много искрен и се отделете от него, за да прекъснете прилива на лоша енергия. Завистта на хората може да е много силна и нямате нужда от нещо подобно в живота си. Късметът си е ваш, това, което ви се полага си е ваше право и никой няма право да ви завижда за щастието, което имате в живота си.

ВЕЗНИ
Не си мислете, че всички хора ви мислят доброто. Знаем, че сте настроени така, че да вярвате в доброто у хората, но понякога трябва да отворите очите си и да погледнете истината в очите. Член от семейството ви, леля, чичо или братовчед, изключително много се преструва, че ви харесва и напоследък тези преструвки минават в лоши мисли и лоша енергия, която влияе на ежедневието ви.

Трябва да държите токсичните хора далеч от живота си. Бъдете по-мнителни, четете малките знаци и се опитайте да усетите кога някой е искрен с вас и кога не. За да премахнете лошата енергия от живота си, за малко прекъсъснете връзки с близките си, чувайте се само по телефона и ще видите, че ще усетите кой не е съвсем искрен с вас и кой не ви мисли доброто напълно.

СКОРПИОН
Любовта за вас винаги е била тема с много неизвестни, тема, от която те страдали много и вече имате нужда от спокойствие. Има обаче някой, който се опитва по всякакъв начин да ви попречи да бъдете щастливи в любовен план. Това е човек от минала връзка, която сте приключили вие и този човек все още не може да преживее раздялата.

Надява се, че някога ще се съберете отново, затова се надява да нямате нова половинка възможно най-дълго време. Не поддържайте контакти стс стари любови. Нямате нужда от някой, който сте обичали да бъде просто ваш приятел, защото в любовта приятелство след края й няма. Когато прекъснете връзките с миналото си, много скоро късметът в любовта ще проработи във ваша полза и ще откриете това, което толкова време търсите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *