Според зодиака: Деликатна или груба жена сте

Хората са много различни по стил на общуване и това до голяма степен зависи от зодиакалния знак.

Представителките на зодия Дева например не се стараят да се сприятеляват с новите си познати и не полагат усилия да ги впечатляват. По-скоро чакат те да бъдат очаровани, а до тогава демонстрират превъзходство и студенина, пише actualno.com.

Овните обикновено избират фамилиарниченето, като се държат с всички като с приятели. Представителите на знака често смятат, че игнорирането на дребни правила на добрия тон пестят време и могат да те сближат с тези, които преди не са се вълнували от личността ти.

Стрелците се стремят да потиснат хората със своя авторитет. Искат да покажат, че са най-важните във всичко. Властни са и демонстрират превъзходство. Но в същото време могат да бъдат и много мили и добродушни, ако някой успее да им влезе под кожата.

Представителките на зодия Водолей не се придържат към даден тип на общуване. Всичко при тях зависи от настроението – могат да бъдат очарователна компания, но могат да са и просто непоносими.

Козирозите винаги искат да покажат, че са най-добрите във всичко, което вършат, че имат стабилно положение и очакват по този начин отсрещните да се досещат, че с тях трябва да се общува със сериозна доза уважение.

В повечето моменти Везните са услужливи и любезни, снизходителни са към недостатъците и като цяло са добронамерени. Вежливи са. Имат добри маниери, поведението им е харесвано и се радват на широко одобрение.

Телците предпочитат неутралния, спокоен стил на общуване. Изразяват емоции само пред най-близки хора, които са си заслужили доверието им. Всички други ги виждат само в една светлина – възпитани, тактични хора, които не изразяват чувствата си и не са податливи на крайни емоции.

Раците не се разкриват пред по-малко познатите им хора. Приветливи са, въпреки че са затворени.

Лъвовете със сигурност предпочитат да се усмихват пред непознати, шегуват се, приставят оригинални идеи и демонстрират колко осведомени са във всички области, като очароват околните. Но понякога се появява и другата им същност и стават високомерни, пренебрежителни и подценяващи всички останали.

Скорпионите предпочитат да сплашат тези около себе си още в началото на отношенията им, за да не ги наранят впоследствие. Обикновено използват цинични изрази, а поведението им е застрашително. Могат да бъдат и изключително любезни, но ако с това се стремят да постигнат конкретна цел.

Рибите се държат студено и сдържано, но само към тези, които не познават добре. С тях не говорят много, а по-скоро предпочитат да слушат и да си вадят изводите. Близките им обаче се радват на много топло поведение от тяхна страна.

Близнаците, както подсказва и името на зодията им, имат поне две лица. Кое ще покажат зависи най-вече от това кой стои срещу тях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *