Специалистка по фън шуй: Окачете камбанка в дома си срещу лоша енергия

Специалистка по фън шуй: Окачете камбанка в дома си срещу лоша енергия

Вече навлязохме в годината на Водния тигър, а експертът по фън шуй и източни вярвания Мариана Мръвкова дава ценни съвети как да привлечем късмета и спокойствието в домовете и живота си. „В годината на Тигъра пристига лошата енергия, наречена „Пет жълти“, символизираща препятствия и нещастия.

Препоръчително е да окачите метална камбана в центъра на къщата, за да разтворите тази лоша енергия. Най-лошите месеци ще бъдат февруари, август и ноември 2022 г. Друга отрицателна звезда „2“, символизираща болест, пристига на югозапад през 2022 г. Традиционният метод за разтваряне на тази „двойка“ е да се окачи куп от шест метални монети в югозападната част на къщата.

Великият херцог е в Североизток-3 тази година, следователно не е препоръчително да се копае земята или да се извършват значителни строителни работи в тази посока. Югозапад-3 е „позицията на разрушителя“, която също е нежелателно да се нарушава. Проблемната звезда „3“ – звездата на конфликтите и грабежите, присъства на изток. На това място трябва да се постави лист червена хартия, за да се сведе до минимум влиянието му. Също така звездата „7“, олицетворяваща скандали, е на запад.

Традиционното решение е да поставите 3 бамбукови стръка в прозрачна стъклена ваза, пълна с вода. Основният талисман на годината е фигурата на Тигър – голяма за офиса и малка за носене в чанта или портфейл“, съветва специалистката.

One thought on “Специалистка по фън шуй: Окачете камбанка в дома си срещу лоша енергия

  1. Откога пък и тя стана експерт по фъншуй. Ако беше учила за летящи звезди, щеше да знае, че тази година пета жълта звезда е с най-добра енергиял

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *