Софи Маринова за парите: Опуквам всичко, не заделям нито лев!

Софи Маринова за парите: Опуквам всичко, не заделям нито лев!

Софи Маринова хич не е спестовна. Всъщност гласовитата певица, която се радва на близо 30-годишна музикална кариера, няма дори един спестен лев зад гърба си. Колегите и приятелите ѝ знаели, че не държи никакви пари настрана – сподели Софи наскоро. Каквото имала в джоба, това било, пише „Уикенд“.

„Като кажат – събирай си пари за черни дни, не мога да ги разбера. Нали така ги обричаш за черни дни?! Аз не искал да имам за черни дни пари. Искам да ми е хубаво. Имам на момента и си харча. Опуквам всичко! Пък и на Лоренцо давам – той е вече голям, ама все пари ми иска“, откровена е хитовата изпълнителка.

Колоритната ромка не жали пари за клипове и песни, както и за хората, които обича и с които работи. Искала всички около нея да са доволни. Близките ѝ знаят, че където и да отиде, Софи все ще си хареса какво да си купи. Обича редовно да ходи на шопинг, да си се глези. „Разбира се, за какво в крайна сметка работя? Кефя си се, купувам си туй-онуй – златце, диамантче, количка, кефа си правя“, възкликва Софи.

Най-голямото перо в бюджето ѝ винаги са били колите. Тъй като Софи все е на път, държи автомобилът, с който се придвижва, да е луксозен, комфортен и сигурен. „Първата ми кола беше москвич дванайсетак. И като запуши като се отвори капакът, вода хвърчи. Много издънки имаше. После беше една лада – с нея качих нивото. Може да звучи смешно днес, но преди 30 години москвичът си беше луксозна кола. Парите винаги съм си ги давала за коли, защото аз там живея“, споделя певицата.

За разлика от колежките си тя не държи в колата си костюми. Тръгва за участия пременена и гримирана. В автомобила си има само чадър, с който да притича до дискотеката, ако вали дъжд. Има и малък куфар с тоалетни принадлежости – четка, паста за зъби, козметика, парфюм.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *