Созопол в истерия: Моника Белучи е тук?!

Слухове и страсти завладяха Созопол! В морския град ли е Моника Белучи, се питат местните? Световно известният актьор Лиъм Нийсън е у нас, за да снима част от новия си филм в Созопол, както вече съобщи meduzata.com. Холивудската звезда е трябвало да пристигне с Моника Белучи, но нейният ангажимент е бил отменен в последния момент.

Легендарният холивудски актьор е настанен в един от най-известните и луксозни хотели в Созопол. В 5-звездния комплекс пребивават и всички останали от филмовия екип, заедно с режисьора на лентата Мартин Кембъл.

Най-пикантната клюка в курортния град гласи, че малко след Лиам Нийсън, тук е пристигнала и Моника Белучи. Градската мълва носи, че холивудската красавица е инкогнито и не желае да афишира присъствието си. До момента обаче никой не я е виждал, затова и мълвата може да се окаже измислица.

Кметът Тихомир Янакиев е отправил протоколна покана към световноизвестната холивудска звезда Лиам Нийсън, който пристигна в морския град за снимките на филма с работно заглавие Memory. Градоначалникът е предложил гостоприемно два варианта – Нийсън да посети общинската администрация или ако желае неформална среща.

От снимачния екип обаче са отклонили любезно поканата, като са обяснили, че графикът на снимките е много натоварен и че са задължени да спазват стриктно ограничения за контакти заради пандемията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *