Слънце след бурята: 3 зодии обръщат късмета си през ноември

Късметът най-после се усмихва на тези зодии през ноември след дълго чакане:

РАК

След много каменист октомври нещата трябва да започнат да се подобряват за вас.

Под енергията на този месец ще бъдете насърчени да не се оттегляте непременно в защитната си обвивка, а да забавите темпото, да бъдете тихи, да се насладите на времето с онези, които допринасят за спокойствието ви, вместо да го отнемат. През това време позволете на другите да се покажат, за да ви подкрепят, да задържат мястото си до вас и дори да ви обичат.

ВОДОЛЕЙ

Да се каже, че наскоро сте преминали през интензивен период, е меко казано, но пространството, в което се намирате сега, е напълно различно.

Излизате от другата страна или вероятно се чувствате така, сякаш вече сте го направили.

Не забравяйте, че има някои тунели в живота, през които сме накарани да преминем само веднъж, така че дори да е било предизвикателство, ако наистина сте научили това, за което сте били прекарани по тази пътека, на вас никога повече няма да ви се налага да го изпитвате.

ДЕВА

Изравяте това, което преди е било заседнало. Може би е време да поставите работата на заден план и да си спомните какво е чувството да сте влюбени в живота си, дори ако това е чувство, което никога не сте имали досег, пише actualno.com.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *