Сложи Глория в малкия си джоб: Малина и внучката й подпалиха мрежата

Сложи Глория в малкия си джоб: Малина и внучката й подпалиха мрежата

Поп фолкът е жанрът на младите баби у нас! От близо две години към „отбора“ на дамите, чиито деца ги дариха с внучета, се подвизава „примата“ Глория. Преди нея обаче друга любимка на поп фолка, Малина, стана баба далеч преди да навърши 50.

Тя често публикува снимки с малката кукличка, която носи името й (също като малката Галина, внучката на Глория).

Преди ден малката Малина навърши 5 годинки . Известната ѝ баба използва възможността да я поздрави и официално в Инстаграм. За целта певицата публикува снимки, на които малката е накипрена като принцеса. Изглежда, че партито е било тематично и наред с балоните на почит са били и царствените дами. Така и малката Малинка блестеше насред своите любими герои и красива торта като от приказките.

За ужас на почитателите на детските партита обаче, гордата баба се бе барнала с лъскави елементи, но и с… маратонки. Именно неочакваният моден избор провокира добронамерена насмешка у феновете. Елегантният тоалет на Малина безспорно направи впечатление, но към него по-скоро очаквахме и елегантен избор на обувки. Певицата е една от най-популярните легенди в бранша и обикновено набляга на сравнително стилни тоалети, пише kliuki.net.

Макар и в последните месеци доста да се бе позакръглила, рожденият ден на малката не е повод да не си хапне торта. Въпреки че Глория автоматично отвя изпълнителката в листата на популярните попфолк баби, след като Галина се роди, внучката и на Малина вече е достатъчно позната в социалните мрежи. Баба ѝ използва поне всеки рожден ден, за да я покаже на феновете. Да ѝ е честит поредният рожден ден!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *