След скандалния развод: Васил Драганов се помири с бившата си

Дъщерята на актьора Васил Драганов е причина за сдобряването му с неговата вече бивша половинка Андреа. Двамата се разделиха миналата година с шумни семейни войни и взаимни обвинения, проточили се с месеци. Тази пролет Любов имаше двоен празник – рожден ден и абитуриентски бал. Желанието ѝ било да види родителите си отново заедно и в добри отношения. Те нямало как да откажат.

Дни след като „Уикенд“ съобщи, че звездата от „Комиците“ и „Столичани в повече“ се е помирил с бившата си съпруга и тя е имала възможност да изпрати детето си на абитуриентския му бал, самата Любов публикува в социалните мрежи снимки от завършването си. От тях се вижда, че Андреа не само е била с дъщеря си, която до скоро имаше възможност да вижда единствено ако баща ѝ разреши, но е седяла на една маса с бившия си мъж в ресторанта, в който е било партито.

Той явно е преглътнал обидата, че тя го замени с нов, когото актьорът наричаше „кварталният кебапчия“, а вече има и дете от него. Андреа от своя страна обвиняваше Драганов, че я е подлагал на системен физически и психически тормоз и това я е отблъснало от него. Звездата от „Столичаните“ пък отговори, че жена му имала душевни разстройства, заради които не смеел да ѝ позволява чести срещи с двете им деца – дъщерята Любов и синът Давид.

Ако човек не е запознат с всички тези подробности и види Андреа и Васил днес, не би и допуснал, че само преди година са водили подобна публична война. Преди дни дъщеря им Любов, която вече е пълнолетна и няма нужда от позволение, за да се вижда с майка си, публикува в социалните мрежи кадри от тържеството за бала си. Актьорът и бившата му жена се си направили семейна снимка заедно с двете си деца. Всички изглеждат като в доброто старо време – усмихнати и щастливи. Ако Васил, благодарение на професията си, може да се престори на радостен, то Андреа едва ли би могла да имитира широката си усмивка от снимката. Тя явно е искрена.

Говори се, че сдобряването се дължи основно на дъщеря им, която намерила начин да изглади разногласията помежду им и да ги накара взаимно да си простят. Любов и брат ѝ Давид много страдали заради войната на родителите си. Момичето като по-голямо взело мъдрото решение да ги накара да се помирят, като в същото време приело новия мъж и бебето на майка си.

Това зряло отношение помогнало и на брат ѝ. Освен това Любов много държала майка ѝ да бъде но нея за избора на тоалет и подготовка за големия ден. Известно е, че тази подготовка се проточва с месеци. През това време актьорът, ще – не ще, е трябвало да общува с бившата си жена и най-вероятно с времето двамата са се помирили.

Андреа е била гост на партито, което Васил е платил. Според слуховете, актьорът е пръснал 10 хиляди лева в ресторанта. На тържеството са присъствали много звездни колеги на гордия татко: Христо Гърбов със съпругата си – режисьорът Иглика Трифонова, София Бобчева, Деси Бакърджиева, актьорът и бивш зам.-директор на Народния театър Цветан Николов, известен като Цецо Тотото, защото преди години водеше тегленето на числата от тотото, както и други лица от артистичните среди. Имало е, разбира се, и много роднини и приятели на абитуриентката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *