Скрита лимонка в поп фолка! Башур 10 часа мъчил Емилия

Скрита лимонка в поп фолка! Башур 10 часа мъчил Емилия

Емилия повдигна завесата на личния си живот и за първи път публично призна как богаташът й е предложил брак.

Певицата била държана в напрежение от бъдещия си съпруг до последния момент преди да му каже заветното „Да”повече от десет часа.

Богатия арабин организирал годежа им докато пайнерката била на участие в британската столица Лондон. Емилия разказва, че била много щастлива, че се прибира след турнето в България. Денят бил неделя и още от сутринта Жорж започнал да води разговори по телефона с певицата, които й се видели много странни.

Любимият й казал, че научил нещо, но ще говорят когато се видят очи в очи. Емилия се притеснила и си помислила, че някой недоброжелател им е спретнал интрига. Цели десет часа я мъчило чувството на неизвестност от събуждането в Лондон чак до кацането на българска земя. На многобройните й въпроси какво се е случило тя не получила отговор.

Щом кацнала на летището в София пристигнал да я вземе оттам негов приятел. Емилия не знаела къде я кара, нито къде отиват. Той обаче я отвел там където Башур бил подготвил техния годеж като поканил най-близките им приятели.

Певицата завършва разказа си с думите, че такъв си е нейния любим съпруг, обича да прави изненади както на нея така и на децата. Фолк дивата признава, че има мъж, с който се чувства 100 процентова жена и то не само на празниците, а всеки ден, предават от pik.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *