„Системата ни убива“: Мая продаде децата ни за депутатски места

„Системата ни убива“: Мая продаде децата ни за депутатски места

Майките от „Системата ни убива“ се събраха в петък вечер пред БНТ, за да протестират срещу доскорошния си идеологически лидер Мая Манолова. Те причакаха бившия омбудсман на излизане от участие в „Панорама“.

„Понеже знаехме, че Манолова ще се скрие от протестиращите, затова зададохме въпроса си ТАКА“, написаха майките и споделиха снимка как протестират във фейсбук.

„Манолова си приписваше успехите на протеста ни и нашия труд, а след това направи задкулисни сделки“, каза Нели Димитрова от „Системата“.

Въпреки предварителните очаквания, никоя от майките не намери място в листата на Манолова, която избра други партньори за изборите.

Вчера от „Системата ни убива“ са изпратили отворено писмо до Бойко Борисов, в което се казва:

„Уведомяваме ви, че на 06.03.2021г. от 11.00 ч. часа организираме протест – автошествие до дома ви в гр. Банкя.

От 1 март 2020г. протестираме, с искане за оставка, под прозорците на Министерски съвет и за близо година вие не намерихте време, достойнство и смелост да подадете оставка. Затова на 1 август 2020г. ние организирахме протест и пред дома ви в гр. Банкя, който приключи със задържането ни в буса часове наред от полицията. Появиха се и спекулации от жълти медии за травмираните ви деца/внуци, които не бяха в къщата. Протестът ни беше съгласуван и всички институции бяха уведомени, че ще бъдем там (включително и вие).

За да предотвратим нови спекулации, като майки ви предлагаме, в събота родителите да изведат предварително децата и да им организирате едно приятно изкарване в МОЛа, например. Не използвайте децата за щит, а излезте да се разберем като мъже. Твърде дълго се крихте. Време е това да приключи“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *