Синовете на Тони Стораро втрещиха феновете си: Не се къпем и сме доста надарени

Любопитно блиц-интервю дадоха Фики и Емрах Стораро в канал в сайта за видеосподеляне Vbox7.

Синовете на Тони Стораро отговаряха на нестандартни, дори забавни въпроси, като някои от отговорите им определено бяха неочаквани. Така, например, стана ясно, че Фики тренира повече и има по-изразени гърди и преса, Емрах е по-голям сваляч, и двамата мечтаят за международна кариера, работливи са и може да се случи да не се къпят по цяла седмица. Учудващо, но Фики и Емрах споделиха тъкмо това, добавяйки и интересно разяснение. Освен това стана ясно, че и двамата са надарени. „Ген е, един баща ни е правил!”, заяви Фики.

Що се отнася до банята, певците увериха аудиторията, че не миришат лошо никога. Даже и да не се къпят с дни, което вероятно рядко се случва. И все пак понякога се получава и така, призна Емрах, изтъквайки обстоятелствата – когато имал по 4-5 участия накуп, можел да си забрави, примерно дрехите. Явно в такъв момент пропускал банята.

„Хората да не кажат, че сме нечистоплътни”, притесни се Фики през смях. Веднага след това големият син на Тони Стораро изтъкна сериозно: „Мъжете по принцип не обичаме много да се къпем. Това е самата истина. Кой каквото и да ми говори!”. Брат му пък припомни, че всеки човек излъчва различна миризма. Само че това не означава, че ако не се къпе, не ухае приятно. „Аз, примерно, и да не се къпя, мириша на парфюм!”, подчерта Емрах.

Брат му допълни, че за това заслуга имат бабите им. Още когато младите Стораро били бебета, бабите им се погрижили да изпълнят специален ритуал, който предотвратява в по-късни години неприятната миризма по изпотяване. Става дума за т.нар. посоляване. Фики не издаде подробности за необичайния ритуал, но пък изтъкна: „Тази работа нашите са я свършили доста добре, защото дори и да не слагаме дезодоранти, да не се къпем, не миришем”.

От блиц-интервюто на братята стана ясно още, че Емрах по-голям сваляч. Няма и как да е иначе, защото Фики все пак е щастливо женен и има две деца. И все пак баткото разясни, че Емрах не се притеснявал да заговори момиче, което било присъщо за младите момчета. „В днешно време при младите момчета винаги го има този срам и притеснението в момента, в който трябва да направят крачката, но Емрах го има вродено това, този талант бих казал, да може да сваля и по-малките, и какичките”, похвали го Фики.

Брат му пък допълни през смях, че умее да говори с хората, разбирал ги. Емрах е и по-вероятно да има тунингована жена. Съпругата на Фики е напълно естествена, както и той предпочита. „И аз обичам естествената красота, но каквото дойде”, сподели Емрах през смях.

Той беше съгласен, че е по-вероятно да заложи всичките си пари в казино, както отговори брат му. Фики обясни, че Емрах е по-малък, затова го посочил. Малкият Стораро уж да го опровергае, но се замисли: „Зависи от процента на печалбата. Ако е 70 на 30…”. Фики го прекъсна през смях: „Остави сега процента на печалбата. Ти гледай да не се занимаваш с такива работи, защото ще те подстрижа нула номер”.

Защо големият брат възпял дишането на балони?

Фики получава не само похвали за първия си хит, откакто се прехвърли от „Пайнер” в „Диапазон Рекърдс”, където са и баща му Тони Стораро и брат му Емрах. Големият син на Човека глас отнася и критика, защото в текста на парчето „Отпусни се” се рекламира дишането на балони. Тъкмо с такова впечатление са останали някои.

„Тази вечер умора няма, всички на крака, дърпат балоните до сутринта. Майко, до сутринта”, пее Фики. Може да се има предвид, че играта с балони, макар че в клипа девойка надува балон. Не и според тези, разбрали, че се визира дишането на балони с райски газ или т. нар. „весели балони”, които в последно време са хит сред младежите, хукнали по нощни заведения. „Не е нормално сина ти да възпява дишането на балони защото това си е наркотик! Утре няма да ти е приятно твоите внуци и негови деца да дишат балоните, нали!?!”, изтъкна дама под пост с част от песента на Фики в социалната мрежа. Коментарът бе насочен към баща му Тони Стораро, който пръв пожела успех на сина си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *