Силиконката на Денис в шок, следят я заради страх от самоубийство

Алекса Ангелова, знойната силиконова приятелка на Денис Теофиков, е поставена под постоянно наблюдение по препоръка на МВР след трагичната смърт на 21-годишния тийн идол, съобщи в. „Уикенд“ от нейни близки.

Те бяха категорични, че тъмнокосата гримьорка не е заподозряна от полицията за смъртта на любимия си Денис, но е понесла изключително тежко обвиненията в социалните мрежи, че е виновна за самоубийството му.

„С нея работи психолог, тя е в шоково състояние. От полицията препоръчаха да не остава нито за минута сама, за да не посегне на живота си.

Нейната травма ще остане за цял живот,

тя е напълно срината“, тревожат се за гримьорката приятелките й. Според нейна близка, на Алекса са предписани хапчета ксанакас и други успокоителни, а психолозите са й препоръчали да се изключи от социалните мрежи.

Часове след смъртта на Денис Теофиков, Алекса написа в профила си в Инстаграм, че приятелят й е имал депресивни мисли и че близките му са били наясно с деликатното му състояние. Мнозина предположиха, че включването на брюнетката е в следствие на лавина от обвинения в социалните мрежи от фенки на Денис Тефиков, които я държаха отговорна за смъртта му.

„Как не ви е срам? Как няма грам доброта във вашите сърца? Преди три дни сподели, че не е добре и че го обземат мрачни мисли. Всички негови близки бяхме до него и

не го оставихме и за секунда!

Всеки един от нас се бореше да му помогне и правехме всичко, което беше по силите ни! Не съдете хората, без да ги познавате и да знаете цялата истина! Обичахме го и ще го обичаме до края!“, сбогува се публично с любимия си покрусената гримьорка Алекса Ангелова.

Смуглата и напращяла от силикон и хиалурон красавица е гадже на Денис Тефиков от началото на годината, макар двамата да официализираха връзката си едва през септември. Според запознати, Алекса и поп-фолк звездата дълго са криели връзката си, тъй като гримьорката е поддържала интимни отношения и със страховит ММА боец.

От началото на юни обаче Алекса и Денис били неразделни, като брюнетката придружавала почти винаги любимия си на негови участия във фолк клубовете по морето.

Приятел на Денис Теофиков от Бургас твърди, че често пъти е ставал свидетел на негови шумни скандали с опърничавата Алекса. „Тя го ревнуваше от фенките му и непрестанно правеше фасони. Това лято, преди участие на Денис в дискотека в Приморско, Алекса му

налетя на бой и си тръгна със скандал.

Ядоса се, защото докато ядяхме бургери, две момичета поискаха да се снимат с него и му поискаха телефона. Денис беше много разстроен от случая и даже обмисляше да не се яви на участието си“, разказва впечатленията си покрусения приятел на загиналия фолк певец.

Други твърдят, че Денис е залитнал по наркотиците покрай връзката си с Алекса. „Той и преди е употребявал дрога, но рядко и не синтетични наркотици. Подкара се по-сериозно преди около година, а пропадането му започна след като се залюби с гримьорката“, убедени са приятели на самоубилият се млад фолк певец от Бургас. Те споделят, че подобно на Алекса, Денис също е ревнувал приятелката си. Младият изпълнител обаче никога не й устройвал панаири, макар да имал съмнения, че тя не му е много вярна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *