Сервитьор в нелегална кръчма в „Бояна” зарази 100 човека и умря

Поредно скандално нарушаване на епидемиологичните мерки в София доведе до смъртта на млад човек. 32-годишен сервитьор в иначе елитен ресторант (името се пази в редакцията – б.ред.) издъхна преди дни от ковид, след като пипнал заразата от възрастната готвачка в работещата напук на забраните кръчма, издава източник на Lupa.bg, запознат с безумието.

Младият мъж заболял по време на работа в пълното с клиенти заведение, което не спирало да работи по време на тоталния локдаун, докато останалите ресторанти са поставени на прага на фалита. Сервитьорът подходил несериозно към вируса и, за съжаление, здравословното му състояние рязко се влошило, като в крайна сметка историята завършила с неговата смърт.

За да е пълен кошмарът, докато кихал и сеел ковид наляво и надясно на работното си място, сервитьорът успял да прехвърли китайската гадост на повече от 100 клиенти.

Засега не е ясно как лъскавата кръчма е успяла да избегне проверките на здравните власти, които иначе се хвалят с няколко разкрития на работещи тайно заведения и наложените на собствениците им глоби.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *